Recruitment Marketing

Nieuwe collega’s vinden is voor veel bedrijven een grote opgave. Een simpele vacature is niet meer voldoende. Het werven van personeel via de brede mogelijkheden van het internet heet Online Recruitment Marketing. We willen graag u adviseren over alle ins en outs van deze marketingdiscipline.

Waarom Recruitment Marketing?

Tegenwoordig bereik je met de old school vacature-aanpak niet meer het juiste publiek. Dankzij Online Recruitment Marketing kunt u uw waarden goed zichtbaar maken, zodat sollicitanten zich hierin kunnen herkennen. Hiermee bouw je een fanbase voor toekomstige vacatures. Bovendien bouw je een groter publiek met bijvoorbeeld Google for Jobs en advertenties op vacatureplatforms. Werken aan employer branding zorgt voor een positiever imago.

Metabanenzoeker helpt bij Employer Branding

Met Employer Branding vind en bind u het allerbeste talent. Metabanenzoeker helpt met Employer Branding op strategisch én uitvoerend niveau. Samen bepalen we de koers naar een sterk werkgeversmerk en bepalen we wat nodig is om met Employer Branding aan de slag te gaan.

Wat gaan we precies doen?

Samen met onze klanten doorlopen we deze stappen.

Contact

Jeroen Marchand
T  06 1353 2728
E info@knaponline.nl

Knap Online
Nobelstraat 53 A 02
3039 SG Rotterdam